MALZEMELER
2 büyük boy patlican
2 büyük boy kabak
Lor peyniri
800 gram kiyma
2 adet yumurta
domates, biber, kirmizi sogan, maydanoz
Kabak ve patlicanlari uzunlamasina serit kestikten sonra önceden isitilmis yagsiz tavada izgara yapiyoruz.
Lor peyniri ve yumurtayi karistiriyoruz.
Kiymalar domates ve maydonoz ile yagsiz kavuruyoruz.(sevdiginiz baharatlari ekleyebilirsiniz)
Yagli kagit üzerine patlicanlari diziyoruz. Üzerine lor ve yumurta karsimini ekliyoruz, tekrar ayni islemi yapiyoruz. Kavurdugumuz kiymalari üzerine ekliyoruz. Kiymalarin üzerine kabaklari ekliyoruz. lor ve yumurta karsimimizi ekliyoruz tekrar kabaklari ekleyip üzerine dilerseniz mozarella peyniri ekleyebilirsiniz.
Önceden isitilmis 200 derece firinda pisiriyoruz.