MALZEMELER
1 küçük boy karnabahar
1 orta boy kırmızı pancar
1 orta boy kırmızı soğan
1/2 demet dereotu
1/2 demet maydonoz
1 fincan limon suyu
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, zerdeçal
YAPILIŞI
Karnabaharı robottan geçirin. Pancar ve soğanı rendeleyin. Önce rendelenen pancarı haşlayın.
Karnabahar ve soğanı bir tavada soteleyin. Soteleme işlemini yaparken haşladığımız pancarın suyundan 1/2 çay bardağı tavaya ekleyin. Malzemeler hafif diri kalacak şekilde soteledikten sonra haşladığınız pancarları ekleyin ve soğumaya alın.
Yeşillikleri başka bir kapta ince ince doğrayın ve soğuttumuz karışımı ekleyin.
En son zerdeçal, tuz, zeytinyağı ve limonu ekleyin.
Afiyet Olsun!